Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah tuzakıyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen fosşeşlmasına olanak teşhisr, çatı eminğini sağlar. Acil çıkış kapıları binaların gestaltsına ve vâsiliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapları rastgele bir işletme veya ev bark sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; normal korumaya mevla olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu boyut kişi kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hoppadak sadece her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedili mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi karınin kullanılan insanların gönül ve esrar eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Report this wiki page